Tuesday, 3 January 2012

About Fareez Cullen


Salam semua, hola.. actually dah taktau nak post apa lagi. Because ni Blog aku yg ke-3. Lagi dua (2) tu dah kena HACKED. Ntah mcm mane boleh jadi mcm tu.


Okay let's begin,
Some yg dah kenal aku tu tahu lah aku ni org yg macam mane. Some yg tak kenal aku LAGI tu boleh lah ADD aku di Facebook ---> www.facebook.com/fareezcullen or you guys can FOLLOW me on Twitter -->www.twitter.com/fareezcullen hehe aku memang ada macam2 account ;)
Aku buat Blog pon sebab suka2 nothing Serious mcm nak Business ke, or apa2 lah. Lagipon dah ramai org buat Blog, best2 gak Story yg dorang Post. Macam aku ni tak berapa nak best kot. hehe. So anything Ask me melalui Facebook or Twitter okay Boys & Girls. yaw!

No comments:

Post a Comment