Saturday, 7 January 2012

BEATS


Hi all, kali ni aku nk story about BEATS.. alaa yg daripada Dr Dre tu. Benda tu memang dah famous sekarang ni, ramai remaja yg dah pakai BEATS termasuk la aku. Banyak gak kedai yg aku Survey. Yela nak dpt kan Harga yg Berpatutan and quality yg Bagus. And BEATS ni ada bermacam-macam design and warna. Aku memang lemah sikit nampak benda yang bermacam-macam warna. Confirm aku akan kumpul kan semua warna-warna tu. Insyallah la. Buat masa ni aku cuma ada BEATS SOLO & BEATS EARBUDS. Next time nak beli BEATS STUDIO pulak. For more info about BEATS just click this link http://www.beatsbydre.com/
*Music Is My Passion.

No comments:

Post a Comment